Trajnimi ISO 50001:2018 i zhvilluar ne Dhjetor 2019

Drejtoria e Pergjithshme e Akreditimit ne bashkepunim me projektin e PTB,   zhvilloi ne fund te muajit Dhjetor nje trajnim per standardin ISO 50001:2018. Ky standard ka ne fokusin e tij sistemin e menaxhimit te energjise dhe auditimin e energjise. Ne kete trajnim moren pjese, perfaqesues te OVK, vleresues te fushes dhe stafi i DPA. Ky trajnim u konsiderua shume i suksesshem per faktin qe fusha e auditimit te energjise eshte nje fushe relativisht e re per ne dhe interesi i operatoreve qe operojne ne kete fushe eshte shume i larte.