Lista e laboratoreve te akredituar per testim te maskave te fytyres

EA dhe anëtarët e saj po kontribuojnë në kontrollin e shpërhapjes së COVID-19. Një element i rëndësishëm këto ditë janë maskat për fytyrën. Lista e laboratorëve të akredituar për testimin e maskave të fytyrës është përditësuar dhe mund ta gjeni në linkun e mëposhtëm:

https://european-accreditation.org/wp-content/uploads/2020/03/EA-Communication-coronavirus-outbreak-and-face-mask-testing-26March2020.pdf